Jongeren Saron
Home Activiteiten Agenda Jeugddienst Multimedia Contact
 
kop
 
   


Nieuws
 
 
 
 
Nieuws
 

Speciale Jeugddag i.p.v. Jeugdkamp

 
Het Jeugdkamp kan met Pinksteren helaas niet doorgaan en wordt verschoven naar waarschijnlijk de herfstvakantie. Als pleister op de wond organiseren we nu op zaterdag 11 juni een speciale dag voor de jeugd. Op deze dag hebben we een speciale Bijbelstudie waarbij we creatief bezig zullen zijn, Verder gaan we o.a. (water)paintballen, gourmetten, kijken naar een spannende film en sluiten we de avond af met een kampvuur. Aanvang 13.00 uur in het gebouw van de scouting.
 
Deze dag is prima geschikt om eens vrienden of vriendinnen mee te nemen.
 
* Zie agenda.

 
 

Samenvatting Jeugddienst

 
Op 27 Februari organiseerde Evang.gem. Saron een speciale dienst voor en door de jeugd. Deze dienst was  ook geschikt voor iedereen en een mooie gelegenheid om eens niet of anders gelovige vrienden, collega´s, buren of familie mee te nemen. Er waren veel gasten aanwezig en om 10.00 uur begonnen we de samenkomst met een zangdienst dat samengesteld en gepresenteerd werd door de jongeren. Vervolgens kreeg spreker Setkin Sies het woord. Na zijn spreekbeurt werd er een video getoond met een ingrijpend dramastuk gevolgd door gebed/aanbidding. Speciaal voor deze dienst stond er een kruis in de zaal te staan en kregen de jongeren een enveloppe waarin ze een gebedsbriefje konden doen (hoofdmenu) met een gebeds- dank onderwerp. Die enveloppe brachten ze één voor één bij het kruis, gevolgd door de andere bezoekers. Er waren veel positieve reacties en kunnen terug kijken op een gezegende Jeugddienst.
 

 

Jeugddienst

 
 
 
 
JES organiseert op 27 februari een
 
Jeugd-/Evangelisatiedienst
 
Klik voor meer informatie op 'Jeugddienst' in het submenu!
Of kijk naar het promo filmpje...

 

promo filmpje


Pinkster- Jongerenweekend

22 en 23 mei hebben we een Jongerenweekend gehad, de jongeren hebben er lang naar uit moeten kijken maar nu was het eindelijk zover.  Zaterdag middag om 1 uur kwamen we bij elkaar in het gebouw van de scouting in Oud-Beijerland en al snel waren we alles aan het uitpakken en aan het klaarzetten, er was veel te doen want we hadden heel veel activiteiten gepland o.a. een waterballonnen-gevecht, een Workshop koken met onze eigen topkok Henry Fredriksz, hout sprokkelen voor het kampvuur in de nacht, een optreden van Francois Mijnsbergen met goocheltrucjes en  buikspreekpop, vissen, levend ganzenborden, Bijbelstudie,  speciale editie van het kopspijkerspel en een heerlijke BBQ. Verder was er ook nog tijd voor goede gespreken en om te relaxen…en heel veel gooien met water want het weer was erg mooi en warm. 

Volgend Jongerenweekend is gepland in het Pinksterweekend van 2011


klik voor foto's van de activiteiten in het hoofdmenu op multimedia


 

Mooi geldbedrag voor actie Mondje dicht voor Haïti

Om zoveel mogelijk geld op te halen hebben de Jongeren en leiding zich laten sponsoren door familie, vrienden en bekenden. Doordat iedereen de 24 uur heeft volbracht was het geldbedrag opgelopen tot het mooie bedrag van  € 2035,00.
Deze opbrengst komt geheel ten goede aan het werk van ‘Hart voor Haïti’. Deze stichting staat al 25 jaar garant voor onder meer opvang van kinderen die nu weer een hoopvolle toekomst tegemoet gaan in Haïti, een van de allerarmste landen ter wereld . Momenteel zijn er in het kinderdorp van de stichting 100 kinderen en ook nog eens 32 bejaarden opgenomen. Ook buiten de poorten van het kinderdorp is ‘Hart voor Haïti’ actief door middel van voedselverstrekking en onderwijs. 

 

klik op het hartje voor meer informatie over de actie.

 

JES ondersteund het werk van Hart voor Haiti
 

 

     ©evangeliegemeente Saron