Jongeren Saron
Home Activiteiten Agenda Jeugddienst Multimedia Contact
 
kop
 
   


Diensten
 
 
 
Agenda
 

 

 

 

 

 

 

 
Activiteiten
 
 
 

Er zijn naast de Tienerdiensten en preek besprekingen nog geen verdere activiteiten bekend.


Zaterdag 11 juni is het zover, de 1e Jeugddag van JES.

Jullie worden op zaterdagmiddag (dus eerst lekker uitslapen... voor de meeste dan...) tussen 13.00 uur en 13.15 verwacht. We gaan leuke dingen met elkaar doen zoals Waterpaintballen, Een byzondere studie, Gourmetten, Film kijken en maken een kampvuur ofwel we gaan het gezellig maken met elkaar.  I.V.M Paintbal raden we je aan om extra kleding mee te nemen, liefst iets wits zodat je de verf goed kan zien.. O ja, het is waterverf dus niet gevaarlijk en gewoon uit te wassen. Ook willen we vragen of je, wanneer je er een hebt, een Bijbel mee neemt. 

 
De Jeugddag duurt tot ongeveer 23.00 uur. Vergeet je vrienden niet in te lichten!!!!
 
We hopen dat jullie er zin in hebben, wij wel :-)
Groetjes van de JES leiding ( Annemarie en Jim, Korstiaan en Johan)

 

 

 

Diensten

JES! Staat voor Jeugd Evangeliegemeente Saron en bestaat uit een groepje  enthousiaste jongeren in de leeftijd van 12 tot 20 jaar en op zondagmorgen hebben we meestal een eigen jongerendienst met een thema. Over dat thema is er een korte Bijbelstudie maar er is ook veel ruimte om onderwerpen met elkaar te bespreken en om met elkaar te bidden. Verder besteden we aandacht aan spelletjes, variërend van bowling tot een quiz waar altijd weer een maf prijsje aan verbonden is. Ook spelen we af en toe toneel en werken we mee aan speciale diensten zoals o.a. de kerstdienst of een jeugddienst.

Enthousiast geworden, kijk dan in de agenda (hoofdmenu) of er deze week een Jongerendienst is?


Preekbespreking

Eén keer in de maand blijven de jongeren in de samenkomst van Saron om naar de preek te luisteren. Na de preek gaan ze met iemand van de tienerleiding praten over de preek. Een preekbespreking hoeft niet saai te zijn en dat blijkt wel want meestal is de tijd te kort. De leiding verwacht niet dat de jongeren alle Bijbelteksten die genoemd zijn uit hun hoofd weten maar vraagt zich af, wat had God jou deze dienst te vertellen.

Enthousiast geworden, kijk dan in de agenda (hoofdmenu) of er deze week een Preekbespreking is?


Jeugdkamp

Eén keer in het jaar organiseren we een Jeugdkamp (zie Kamp) in het menu. 

     ©evangeliegemeente Saron